Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lukașenko intenționează să discute cu Putin problema înlocuirii importurilor

© Photo : BelTA / Accesați arhiva multimediaLukașenko
Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2022
Abonare
Președintele belarus Alexandr Lukașenko intenționează să discute cu omologul său rus Vladimir Putin problema substituției importurilor.
Chișinău, 13 mai - Sputnik. Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a declarat că la următoarea întâlnire cu liderul rus Vladimir Putin intenționează să discute problema substituției importurilor.
„Tot timpul în relațiile noastre, știți acest lucru nu mai rău ca mine - petrol, gaze, comerț, livrări, piață și așa mai departe. Așa cum remarc eu des, dacă nu am avut parte de fericire - nenorocirea ne-a ajutat, până la urmă, aceste probleme sunt rezolvate la noi. Dar probabil că acesta nu este principalul lucru în relația noastră. Eu în felul acesta gândesc la aceste probleme. La o întâlnire cu președintele Rusiei, vom discuta din nou serios, substituția importurilor este o problemă foarte importantă", a declarat Lukașenka la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei în Belarus, Boris Grîzlov. Președintele belarus a fost citat de Sputnik Belarus.
Potrivit lui Lukașenka, există „multe competențe atât în ​​Belarus, cât și în Rusia”. "Ei bine, din anumite motive acestea nu s-au dezvoltat așa cum ar trebui. Slavă Domnului că aceste competențe există", a spus șeful statului belarus.
Aleksandr Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2022
Rusia
Se va uni sau nu Belarus cu Rusia – Ce spune Lukașenko
Fluxul de știri
0