Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Noi provocări la Tiraspol: Ar fi existat tentative de incendiere a unor obiective

© Sputnik / Mihai CarausTiraspol
Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2022
Abonare
Așa zisul Minister al Afacerilor Interne de la Tiraspol anunță alte acțiuni de provocare în regiune.
CHIȘINĂU, 13 mai - Sputnik. Două tentative de incendiere a unor obiective din orașul Tiraspol din regiunea transnistreană ar fi avut loc în această dimineață.
Potrivit informațiilor oferite de așa zisul Minister al Afacerilor Interne din stânga Nistrului, cele două incidente s-ar fi produs la 30 de minute distanță unul față de celălalt.
„Pe la ora 04:15 dimineața, o mașină a oprit la depozitul de petrol al uneia dintre întreprinderi. Din autoturism a ieșit un necunoscut, a aruncat spre obiect un amestec incendiar și a dispărut. Iarba care ardea s-a stins rapid”, este precizat într-un comunicat de presă.
Miliția de la Tiraspol mai anunță că aproximativ o jumătate de oră mai târziu, în clădirea Comisariatului militar au fost aruncate două cocktailuri Molotov. Unul a lovit peretele, iar altul, a fost prins între gratiile de la fereastră. Angajații Comisariatului au intervenit rapid să evite incendiul. Fragmentele de sticlă vor fi trimise spre examinare. S-a mai anunțat că automobilul cu care se deplasau respectivele persoane era cu numere de înmatriculare străine.
Nu există pagube sau victime. La locul incidentului lucrează echipe de anchetă, împrejurările producerii incidentului fiind în curs de examinare.
Наталья Гаврилица - Sputnik Moldova, 1920, 12.05.2022
Politică
Moldova a transmis cea de-a doua parte a chestionarului de aderare la UE
Fluxul de știri
0