Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Se va uni sau nu Belarus cu Rusia – Ce spune Lukașenko

© Sputnik / BelTA / Accesați arhiva multimediaAleksandr Lukașenko
Aleksandr Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Lukașenko s-a pronunțat asupra posibilității ca Belarusul să se unească cu Rusia
CHIȘINĂU, 13 apr -Sputnik. Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, comentând discuția despre presupusa includere a Belarusului în Rusia, a spus că șefii de stat ai celor două țări „nu sunt atât de proști încât să acționeze prin metode vechi”.
"Iată, se presupune că Belarus va fi inclus în Rusia. Putin și cu mine nu suntem atât de proști încât să acționăm prin metode vechi", a spus Lukașenko în timpul unei întâlniri cu șeful administrației ținutului Primorsk, Oleg Kojemeako.
Principalul subiect al negocierilor dintre Lukashenko și guvernatorul ținutul Primorsk este cooperarea Belarusului cu această regiune a Rusiei din Orientul Îndepărtat.
Delegațiile vor discuta despre implementarea proiectelor actuale și a noilor domenii de cooperare, în special, accentul se va pune pe comerțul într-o gamă largă de poziții și pe furnizarea de produse din pește pe piața din Belarus.
Este planificat ca președintele belarus să viziteze și insula Russkii, unde se va familiariza cu implementarea unui număr de proiecte de infrastructură, sociale și culturale în ținutul Primorsk.
Работа Росгвардии в населенном пункте Попасная в ЛНР - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2022
Editoriale
Bătălia decisivă pentru Donbas
Fluxul de știri
0