Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: grija pentru generația tânără este o sarcină de anvergură națională

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus Putin a consideră grija pentru generația tânără drept o prioritate de anvergură națională.
CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat în cuvântul său de salut la forumul „Sănătatea națiunii – fundamentul prosperității Rusiei” că grija pentru bunăstarea generației noi este o prioritate de anvergură națională, informează RIA Novosti.
„Azi în centrul atenției participanților este pus un cerc larg de probleme, legate de realizarea programului „Deceniul copilăriei”, sporirea eficacității interacțiunii dintre instituții în chestiuni importante precum fortificarea instituției familiei, perfecționarea infrastructurii sociale, dezvoltarea ocrotirii sănătății, culturii fizice și sportului în interesul copiilor și adolescenței”, a spus Putin.
Potrivit lui, sarcina prioritară de anvergură națională, care necesită eforturi din partea statului, presei, organizațiilor religioase și societății este grija pentru bunăstarea noii generații.
„Doar bazându-ne pe o astfel de susținere lucrativă și activă vom reuși să obținem rezultate palpabile. De aceea consider această întâlnire, care are loc sub egida Ligii pentru sănătatea națiunii, o inițiativă utilă și necesară în cea mai mare măsură”, a mai spus Putin.
Putin - Biden, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2022
Editoriale
De ce lui Biden îi este frică să fie în aceeași fotografie cu Putin
Fluxul de știri
0