Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Narîșkin: Obiectivul Departamentului de Stat - discreditarea operațiunii specială a Rusiei

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaСергей Нарышкин
Сергей Нарышкин - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2022
Abonare
Narîșkin a declarat că obiectivul Departamentului de Stat este de a discredita operațiunea specială a Rusiei în cadrul societății ruse.
CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Departamentul de Stat al SUA a stabilit ca sarcina organizațiilor neguvernamentale controlate de acesta să lanseze o campanie de discreditare a operațiunii militare speciale din Ucraina în societatea rusă, a declarat Serghei Narîșkin, directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei.

„Potrivit informațiilor obținute de Serviciul de Informații Externe al Rusiei, Departamentul de Stat al SUA a pus sarcina ONG-urilor pe care le controlează să lanseze o campanie de discreditare a operațiunii militare speciale din Ucraina în societatea rusă”, a declarat Narîșkin, citat de biroul de presă al Serviciului de Informații Externe al Rusiei, care la rândul lui este citat de RIA Novosti.

„Un set de sloganuri primitive, dar alarmiste, concepute pentru a semăna panică, a fost pregătit pentru a fi lansate pe canalele de Telegram și rețelele sociale. Conținutul lor principal se rezumă la faptul că „regimul democratic de la Kiev”, cu sprijinul „marelui și îngrozitorului” Occident, este pe cale să provoace o înfrângere zdrobitoare Rusiei „totalitare” și doar un protest civil la scară largă ar putea fi capabil să salveze țara de la o catastrofă iminentă”, a adăugat directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei.
Здание конгресса США, архивное фото - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2022
Internațional
Congresul SUA a aprobat ajutoare record pentru Ucraina
Fluxul de știri
0