Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Secretarul General al ONU vine astăzi la Chișinău - detalii

© Sputnik / Caraus MihaiDrapel
Drapel - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2022
Abonare
Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite vine astăzi la Chișinău. Se va întâlni cu Maia Sandu.
CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, António Guterres, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova pe 9 - 10 mai.
În după-amiaza zilei de 9 mai, Secretarul General al ONU urma să aibă o întrevedere cu președintele țării, Maia Sandu. Cei doi oficiali urmau să susțină și o conferință de presă comună.
Întrevederea cu șeful statului a fost anulată din cauza unor probleme de sănătate ale Maie Sandu. Serviciul de presă al Președinției anunță că evenimentele di agenda de astăzi a președintelui au fost anulate din motive de sănătate.
Secretarul General al ONU se va întâlni cu Natalia Gavrilița. cei doi oficiali vor susține conferința de presă la Guvern.
Pe 10 mai, Guterres va efectua o vizită la Centrul de Acomodare a Refugiaților de la Moldexpo, unde va susține o conferință de presă. Guterres va fi însoțit de Coordonatorul Rezident ONU, Simon Springett, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari și alți oficiali și șefi de agenţii ONU.
возложение цветов на мемориале в Кишиневе в День памяти и скорби - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2022
Politică
Nicu Popescu, despre 9 mai: A fost o victorie a solidarității și unității
Fluxul de știri
0