Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Transportul NATO cu arme pentru Ucraina va fi distrus, a spus Şoigu

© Sputnik / Sergey GuneevSerghei Șoigu
Serghei Șoigu - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2022
Abonare
Șoigu: transportul NATO cu arme pentru Forțele Armate ale Ucrainei sosite în Ucraina va fi distrus
Vehiculele NATO cu arme și muniții pentru trupele ucrainene sosite în Ucraina vor fi distruse, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu.
„Statele Unite și aliații lor NATO continuă să pompeze arme în Ucraina. Menționez că orice transport al Alianței Nord-Atlantice care ajunge pe teritoriul țării cu arme sau materiale pentru necesitățile forțelor armate ucrainene este considerat de noi ca fiind o țintă legitimă pentru distrugere”, a spus Șoigu la o conferință telefonică miercuri.
Potrivit acestuia, în cursul operațiunii speciale, militarii ruși „dau dovadă de bărbăție și curaj, își îndeplinesc cu onoare datoria militară, asigură securitatea populației din Donbas”. „Forțele armate ruse vor continua să îndeplinească toate sarcinile stabilite de comandantul suprem”, a spus Șoigu.
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2022
Rusia
Moscova: În Ucraina, alături de naționaliștii din Azov, luptă și mercenari din Israel
Fluxul de știri
0