Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rușii vor stabili cât de oportun este contactul dintre ministerele apărării cu americanii

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaДмитрий Песков, фото из архива
Дмитрий Песков, фото из архива - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2022
Abonare
Peskov afirmă că militarii ruși vor stabili oportunitatea contactelor dintre Ministerul rus al Apărării și cel al SUA
CHIȘINĂU, 4 apr – Sputnik. Chestiunea oportunității contactelor dintre Rusia și Statele Unite va fi determinată de militarii ruși, a declarat jurnaliștilor Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse.
Anterior, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a declarat în cadrul unui briefing de presă că partea rusă nu era interesată să discute cu Statele Unite la nivelul miniștrilor apărării, atunci când Washingtonul a propus o astfel de conversație în urmă cu câteva săptămâni.
"Aceasta este o chestiune de oportunitate, care va fi decisă de militarii noștri. Pentru detalii, trebuie să-i contactați", a spus Peskov, răspunzând la întrebarea dacă Kremlinul consideră utile contactele dintre Federația Rusă și Statele Unite, inclusiv la nivel militar în această etapă.
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2022
Rusia
Moscova: În Ucraina, alături de naționaliștii din Azov, luptă și mercenari din Israel
Fluxul de știri
0