Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Masajul Maiei Sandu pentru ziua de 9 mai. Ce va comemora Moldova

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2022
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care face referință la evenimentele ce vor avea loc pe 9 mai în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Din mesajul postat de șeful statului, ar fi de înțeles că în data de 9 mai în Republica Moldova se va desfășura Campania „Moldova pentru pace”, vor fi comemorate victimele celui de-al Doilea Război Mondial, dar și Ziua Europei.
“Campania „Moldova pentru pace” continuă. Vom marca pacea pe 9 mai, când îi comemorăm pe cei căzuți în al Doilea Război Mondial. Vom marca pacea de Ziua Europei, care s-a unit pentru a nu mai permite războaie pe continent și le-a oferit europenilor prosperitate și progres”, a scris Maia Sandu pe internet.
“Pacea începe în familie și în comunitate. Putem să o păstrăm dacă nu cădem pradă dezbinării. Suntem diferiți, dar avem de trăit alături, de construit un viitor împreună, în țara noastră. În pace, Moldova are viitor”, a mai spus ea.
Андрей Спыну - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2022
Societate
Spînu: Avem rezerve de gaz pentru aproape o lună de vară
Fluxul de știri
0