Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Bill Gates, avertisment despre pandemia de COVID-19: Răul abia urmează

© AFP 2024 / Tobias SchwarzОснователь Microsoft Билл Гейтс
Основатель Microsoft Билл Гейтс - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2022
Abonare
Cofondatorul Microsoft susține că pandemia de coronavirus mai are mult până să se termine și declară că ar putea exista încă o variantă care este și mai transmisibilă și mai fatală.
BUCUREȘTI, 3 mai – Sputnik. Bill Gates vine cu un avertisment înfricoșător. Pandemia de coronavirus este departe să se încheie, ba, mai mult, ar putea să mai apară o variantă care să fie cu mult mai transmisibilă și mai periculoasă decât cele de până acum.
Potrivit cofondatorului Microsoft, ceea ce este mai rău ar putea să urmeze.
Deşi nu doreşte să fie „un mesager al catastrofelor”, Bill Gates avertizează că riscul apariţiei unei variante mai virulente este „cu mult peste 5%”, potrivit Daily Mail.
Gates a explicat că suntem în continuare expuşi riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar putea fi şi mai transmisivă şi chiar mult mai fatală.
În opinia sa, sunt necesare urgent noi vaccinuri care să aibă efecte de lungă durată pentru a combate infectarea în viitor.
Avertismentul lui Gates vine după ce dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), a avertizat săptămâna aceasta că oamenii încă trebuie să fie atenți la virus și că scăderea testelor generale și a supravegherii COVID în multe țări au pus lumea în pericolul reapariției virusului.
Drapelul UE - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2022
Economie
UE își va face probleme grave dacă va pune embargo pe petrolului rusesc
Fluxul de știri
0