Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministerul Apărării: Moldova nu vede amenințări militare în adresa sa din partea Rusiei

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii MoldovaArmata Naţională se pregăteşte pentru parada militară din 27 august. Imagine din arhivă
Armata Naţională se pregăteşte pentru parada militară din 27 august. Imagine din arhivă
 - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2022
Abonare
Reprezentantul Ministerului moldovean al Apărării a declarat că nu există premise pentru a considera că există un pericol militar pentru Moldova din partea Rusiei.
CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Ofițerul de presă al Ministerului Apărării de la Chișinău, Ala Diaconu, a declarat că nu există indicii care ar sugera existența unei amenințări militare pentru Moldova din partea Rusiei.
O declarație în acest sens a funcționarului moldovean este publicată de presa moldovenească, preluată și de presa rusă.
Anterior n presa britanică a fost publicat un material care citează surse ucrainene, precum că Rusia ar intenționa să atace Moldova.
„Cât privește publicația din The Time despre Moldova, declarăm că toate instituțiile de stat lucrează în regim de mobilizare maximă de la începutul războiului din Ucraina și monitorizează atent situația. La acest moment nu există niciun indiciu că Moldova ar fi în pericol”, a spus Ala Diaconu, citată de presa de la Chișinău.
Ea a mai subliniat că aceasta este și concluzia împărtășită de partenerii externi ai țării.
Odessa, după tragedia de la CAsa sindicatelor - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2022
Societate
Lumea trebuie să studieze tragedia de la Odessa, consideră un activist din SUA
Fluxul de știri
0