Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Grecia ridică restricțiile anti-COVID pentru sezonul turistic

© Pixabay / MariamichelleSantorini, Grecia
Santorini, Grecia - Sputnik Moldova, 1920, 01.05.2022
Abonare
Grecia ridică restricțiile anti-covid între 1 mai și 31 august.
CHIȘINĂU, 1 mai - Sputnik. În Grecia, de la 1 mai până la 31 august, pentru sezonul turistic principal, majoritatea restricțiilor sanitare privind coronavirusul sunt anulate - nu vor fi necesare certificate de vaccinare și teste COVID pentru a intra în țară sau pentru a vizita magazine și unități de alimentație, spații închise.
Dintre restricții, rămâne obligatorie utilizarea măștii în spațiile închise și testarea săptămânală pentru coronavirus pentru angajații nevaccinați ai întreprinderilor.
Pe 1 septembrie vor fi revizuite măsurile. Ministrul grec al Sănătății Thanos Pleuris a anunțat ridicarea restricțiilor pe 13 aprilie, deoarece „datele epidemiologice și propunerile experților ne permit să ușurăm măsurile restrictive împotriva pandemiei de COVID-19”.
Comisia de experți a Ministerului Sănătății din 28 aprilie a confirmat în unanimitate recomandarea de relaxare a măsurilor restrictive.
Nord Stream 2 - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2022
Economie
Germania ar trebui să pună în funcțiune Nord Stream 2, spune AfD
Fluxul de știri
0