Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Jurnaliștii publicației Izviestia nu au fost lăsați să intre în Moldova

© Sputnik / Mihai CarausAeroportul Chișinău
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2022
Abonare
Jurnaliștii publicației Izvestia Dmitri Lara și Victor Țhovrebor nu au fost lăsați să intre în Moldova.
CHIȘINĂU, 29 apr - Sputnik. Operatorul și corespondentul Izvestia nu au fost lăsați să intre în Republica Moldova, accesul operatorului a fost refuzat din „lipsa biletelor de întoarcere”, iar corespondentul a fost acuzat că plănuiește o călătorie în Ucraina, potrivit site-ului publicației Izvestia, care este citat de RIA Novosti.
"Jurnaliştii Izvestia - corespondentul Dmitri Lara şi cameramanul Victor Țhovrebor - nu au fost lăsați să intre în Moldova. Ei au fost întorși din drum la punctul de control al aeroportului Chişinău, unde au ajuns cu un avion de cursă din Istanbul", se arată pe site-ul publicației.
Se mai relatează că operatorului i s-a refuzat un zbor din cauza „lipsei biletelor de întoarcere”, însă corespondentul a fost acuzat că ar fi mers la luptă în Ucraina.
"Acum jurnaliștii sunt în zona de tranzit de la aeroport. Seara, dacă sunt locuri în avion, vor zbura spre Istanbul", se mai spune în mesaj.
Тирасполь - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2022
Politică
Serebrian: Chișinăul nu crede că regiunea transnistreană este în pericol
Fluxul de știri
0