Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dîncu: În Republica Moldova situația este sub control

© Photo : Guvernul RomânieiVasile Dîncu
Vasile Dîncu - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2022
Abonare
Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu a apreciat că ultimele incidente din Transnistria reprezintă o provocare.
CHIȘINĂU, 29 apr -Sputnik. De asemenea, potrivit lui Dîncu „am putea să mai asistăm și la alte provocări”. ” Nu există decât semne sporadice, au mai descoperit ei, de posibile mici gesturi de atentat să zicem așa”, a mai spus ministrul, preluat de Digi24.
De asemenea, el a dat asigurări că guvernul României este în contact permanent cu cel din Republica Moldova și el personal păstrează legătura cu omologul său din Chișinău.
Au mai descoperit unele încărcături explozive la un loc unde erau radarele, releele de televiziune, dar nu avem alte semne că ar fi o escaladare a situației în Transnistria și în Republica Moldova. Guvernul Moldovei ne-a transmis că situația este sub control și că supraveghează această situație în colaborarea sigur cu autoritățile ucrainene care au luat și ele măsuri pentru asta”, a mai declarat ministrul Apărării Naționale.
Тирасполь - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2022
Politică
Serebrian: Chișinăul nu crede că regiunea transnistreană este în pericol
Fluxul de știri
0