Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vizite în Moldova ale unor importanți reprezentați OSCE

© Sputnik / Sergey Averin / Accesați arhiva multimediaНадпись OSCE на куртке представителя ОБСЕ
Надпись OSCE на куртке представителя ОБСЕ  - Sputnik Moldova, 1920, 28.04.2022
Abonare
Reprezentantul Special al președintelui în exercițiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană și trimisul special întreprind o vizită în Moldova
CHIȘINĂU, 28 apr – Sputnik. Reprezentantul Special al președintelui în exercițiu al OSCE din partea Poloniei pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, împreună cu trimisul special al președintelui în exercițiu, ambasadorul Artur Dmochowski, vor vizita Republica Moldova între 28-30 aprilie pentru a examina starea actuală a lucrurilor în urma evenimentelor recente din Zona de Securitate și Transnistria, anunță site-ul instituției osce.org.
Potrivit acestuia, la Chișinău, ambasadorii Mayr-Harting și Dmochowski urmează să se întâlnească împreună cu șeful Misiunii OSCE în Moldova Claus Neukirch, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu, viceprim-ministrul pentru Reintegrare Oleg Serebrian și consilierul pentru securitate națională, Dorin Recean.
De asemenea, reprezentanții OSCE intenționează să se întâlnească cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2”. La Tiraspol aceștia planifică să se întâlnească cu liderul transnistrean Vadim Krasnoselski și reprezentantul politic din partea Transnistriei Vitali Ignatiev.
Американские солдаты в провинции Логар, Афганистан - Sputnik Moldova, 1920, 28.04.2022
Internațional
Bucureștiul dezminte știrile despre mișcarea militarilor SUA spre Ucraina prin România
Fluxul de știri
0