Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Legoida: Presa occidentală se face a nu vedea genocidul rușilor în Donbas

© Sputnik / Александр НатрускинPreședintele departamentului sinodal pentru relațiile bisericii cu societatea și presa al Patriarhatului Moscovei, Vladimir Legoida
Președintele departamentului sinodal pentru relațiile bisericii cu societatea și presa al Patriarhatului Moscovei, Vladimir Legoida - Sputnik Moldova, 1920, 27.04.2022
Abonare
Legoida: mijloacele de informare în masă trec cu vederea nazismul din Ucraina și genocidul rușilor în Donbas.
CHIȘINĂU, 27 apr – Sputnik. Președintele departamentului sinodal pentru relațiile bisericii cu societatea și presa al Patriarhatului Moscovei, Vladimir Legoida, a declarat că mass-media occidentale nu spun nimic despre genocidul rușilor în Donbas și despre nazismul din Ucraina, informează RIA Novosti.
„Fluxul puternic de informații, care se revarsă din presa occidentală și din rețelele de socializare, uimește prin sincronicitatea cu care este furnizat. De reținut sunt nu numai interpretarea și aprecierea faptelor adesea neverificate sau chiar de multe ori falsificate, dar și felul în care o mare sferă de teme decad din atenția presei occidentale „independente” și sunt pur și simplu trecute sub tăcere. De exemplu, tema genocidului rușilor în Donbas și nazismul în Ucraina”, a scris Legoida în canalul său de Telegram.
Nikolai Patrușev - Sputnik Moldova, 1920, 27.04.2022
Internațional
NATO pregătea Ucraina pentru o soluție cu aplicarea forței în Donbas, a declarat Patrușev
Fluxul de știri
0