Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Școlile din Tiraspol trec la învățământul online

© Sputnik / Mihai CarausTiraspol
Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2022
Abonare
Toate școlile din orașele din stânga Nistrului trec la învățământul online, după incidentul de la Tiraspol.
CHIȘINĂU, 26 apr - Sputnik. Școlile din orașele din regiunea transnistreană trec la învățământul de la distanță. Această decizie a fost luată de conducerea regiunii după incidentul de la Tiraspol.
Amintim, luni, în jurul orei 17:00, la sediul Ministerului Securității de Stat din Tiraspol au avut loc câteva explozii.
În rezultatul deflagrațiilor, geamurile etajelor superioare au rămas fără sticle. Au fost sparte și câteva geamuri din clădirile din apropiere. La fața locului au intervenit geniștii, pompierii, medicii de la serviciul de urgență și alți specialiști.
Exploziile ar fi fost provocate de împușcături din lansatoare de grenade. Martorii oculari care au făcut fotografii la locul incidentului au surprins tuburi de lansatoare de grenade. Probabil este vorba despre modelele RPG-22 și RPG-27.
În acest sens, s-a decis ca școlile din oraș să treacă la studiile online începând cu 26 aprilie. Școlile din mediul rural, precum și grădinițele vor funcționa în regim obișnuit.
Mașină de poliție în Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2022
Societate
Reacția biroului de reintegrare după exploziile de luni de la Tiraspol
Fluxul de știri
0