Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Oficial: Explozii într-un sat din Transnistria

CC BY-SA 4.0 / FrocuST / The Mayak radio center (cropped photo)Explozii în satul Mayak, regiunea Grigoriopol
Explozii în  satul Mayak, regiunea Grigoriopol - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2022
Abonare
Autoritățile de la Tiraspol au confirmat informația despre exploziile din localitatea Maiac din raionul Grigoriopol.
CHIȘINĂU, 26 apr - Sputnik. Două explozii au avut loc în această dimineață în localitatea Maiac din raionul Grigoriopol. Informația a fost confirmată de centrul de presă al miliției din regiunea transnistreană a Republicii Moldova.
Potrivit informațiilor oficiale, cele două explozii au avut loc la ora 06:40 și 07:05. La fața locului au fost trimiși oamenii legii și serviciile de urgență.

„Miliția din Grigoriopol a încercuit teritoriul centrului de radio și televiziune Maiac, geniștii Ministerului Apărării au început să examineze toate obiectele PRTC”, este precizat într-un comunicat de presă.

Potrivit informațiilor, către ora 09:00, cele mai puternice două antene erau nefuncționale. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.
Amintim că luni, în jurul orei 17:00, la sediul Ministerului Securității de Stat din Tiraspol au avut loc câteva explozii. În rezultatul deflagrațiilor, geamurile etajelor superioare au rămas fără sticle. Au fost sparte și câteva geamuri din clădirile din apropiere. Exploziile ar fi fost provocate de împușcături din lansatoare de grenade. Martorii oculari care au făcut fotografii la locul incidentului au surprins tuburi de lansatoare de grenade. Probabil este vorba despre modelele RPG-22 și RPG-27.
Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2022
Politică
Școlile din Tiraspol trec la învățământul online
Fluxul de știri
0