Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Kremlinul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la situația din Transnistria

© Sputnikimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse: Kremlinul urmărește îndeaproape situația din Transnistria
CHIȘINĂU, 26 apr - Sputnik. Kremlinul urmărește îndeaproape situația din Transnistria, iar știrile de acolo sunt îngrijorătoare, a spus purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov.
"Singurul lucru pe care pot să-l spun este că urmărim foarte atent cum evoluează situația acolo. Desigur, știrile care vin de acolo sunt un motiv de îngrijorare", a spus Peskov, răspunzând la întrebările jurnaliștilor.
Anterior, în regiunea transnistreană a fost introdus un nivel „roșu” de amenințare teroristă, care prevede adoptarea unor măsuri suplimentare pentru asigurarea securității individului, societății și statului.
Cu o zi înainte, potrivit datelor preliminare de la așa-numitul Minister al Afacerilor Interne al nerecunoscutei Republici Moldovenești Nistrene, au fost trase mai multe focuri de armă dintr-un lansator de grenade în clădirea Ministerului Securității de Stat al RNM din Tiraspol.
Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2022
Politică
În regiunea transnistreană a fost instituit cod roșu de alertă teroristă
Fluxul de știri
0