Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Krasnoselski a criticat-o pe Sandu pentru declarațiile despre exploziile din Transnistria

© Sputnik / Irina LeahovaVadim Krasnoselski
Vadim Krasnoselski - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2022
Abonare
Liderul administrației de Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a criticat dur declarațiile președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, care a afirmat că exploziile din regiunea transnistreană ar fi rezultatul confruntărilor dintre unele grupări din regiune.
CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik. Krasnoselski a îndemnat-o pe Sandu să „scutească comunitatea internațională de propriile ei păreri, concluzii pripite și acuzații gratuite în adresa transnistrenilor”.

„Declarațiile persoanelor cu funcții de răspundere, mai cu seamă a celor de rang înalt, trebuie să fie juste, să se bazeze pe fapte și pe informații veridice. Zvonurile nasc panică, exacerbând starea morală și așa complicată din societate”, a declarat Krasnoselski.

Krasnoselski a mai spus că, spre deosebire de Maia Sandu, care declarase că nu cunoaște nimic despre sursele exploziilor din regiunea transnistreană, cei de la Tiraspol știu „absolut exact de unde au venit teroriștii și în direcția cărui stat au plecat”.
„Declar, ei nu au nimic în comun cu poporul transnistrean”, a punctat Krasnoselski.
Maia Sandu  - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2022
Moldova și Rusia
Maia Sandu nu planifică discuții cu Vladimir Putin privind situația din Transnistria
Fluxul de știri
0