Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin l-a felicitat pe Patriarhul Kirill de Paște

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaПасхальное богослужение в храме Христа Спасителя
Пасхальное богослужение в храме Христа Спасителя - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2022
Abonare
Președintele Putin: Biserica se îngrijește de întărirea înțelegerii între oameni
CHIȘINĂU, 24 apr – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin, felicitându-l de Paște pe Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, a remarcat că Biserica dezvoltă o cooperare fructuoasă cu statul, având grijă de întărirea armoniei între oameni. Mesajul de felicitare a fost publicat pe site-ul Kremlinului, fiind citat de RIA Novosti.
„În zilele sărbătoririi Paștilor, inimile credincioșilor sunt pline de bucurie deosebită, de iubire sinceră față de aproapele, de dorința de a face fapte bune, de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Este îmbucurător să realizezi că sub președinția ta, Biserica dezvoltă o cooperare fructuoasă cu statul, aducând o contribuție uriașă la promovarea valorilor tradiționale spirituale, morale, familiale în societate, la creșterea tinerei generații și în moment dificil, îi pasă de întărirea armoniei și înțelegerii reciproce între oameni”, afirmă Putin în mesajul său.
De asemenea, Președintelui rus i-a urat patriarhului putere spirituală și sănătate „în folosul Bisericii Ortodoxe Ruse și al întregii Rusii”.
Ambasadorul Rusiei la Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 23.04.2022
Politică
Ambasadorul Rusiei i-a felicitat pe locuitorii Moldovei de Paști
Fluxul de știri
0