Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin i-a felicitat pe creștinii ortodocși de Paște

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaОбращение президента РФ В. Путина
Обращение президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2022
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe creștinii ortodocși și pe toți cetățenii ruși care sărbătoresc Paștele.
CHIȘINĂU, 24 apr – Sputnik. Putin a spus că această sărbătoare unește oamenii în jurul unor idealuri morale înalte, transmite serviciul de presă al Kremlinului.
„Această mare sărbătoare îi unește pe creștinii ortodocși, pe toți cetățenii Rusiei care sărbătoresc Învierea lui Hristos, în jurul unor idealuri și valori morale înalte, trezește în oameni cele mai strălucitoare sentimente, credința în triumful vieții, bunătate și dreptate”, a spus președintele Rusiei, fiind citat de serviciul de presă al Kremlinului, care este citat de RIA Novosti.
Șeful statului a remarcat, de asemenea, munca edificatoare și fructuoasă a Bisericii Ortodoxe Ruse, a altor confesiuni creștine, îndreptate să păstreze „cele mai bogate tradiții istorice, culturale, spirituale ale noastre, întărirea instituției familiei și educarea generației tinere”.
În plus, Vladimir Putin a adăugat că cea mai sinceră recunoștință merită activitățile sociale, caritabile ale organizațiilor religioase creștine și dorința acestora de a oferi asistență eficientă celor care au nevoie de îngrijire și sprijin în momentele dificile.
cozonac - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2022
Societate
Care sunt afecțiunile de care suferă moldovenii după mesele copioase
Fluxul de știri
0