Флаги Европейского союза и государственные флаги КНР на саммите ЕС-КНР в Брюсселе - Sputnik Moldova, 1920
Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Fost militar american: Statele Unite vor lupta în Ucraina până la ultimul ucrainean

© Sputnik / Stringer / Trecere la banca de fotografiiMilitar la exerciții comune Ucraina - NATO
Militar la exerciții comune Ucraina - NATO - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Fostul colonel al armatei SUA Douglas MacGregor, invitat la emisiunea cunoscutului prezentator Tucker Carlson, a vorbit despre tactica Washingtonului în conflictul din Ucraina.
BUCUREŞTI, 24 apr – Sputnik, Doina Crainic. Douglas MacGregor, fost colonel al armatei SUA, a vorbit, în emisiunea cunoscutului prezentator Tucker Carlson, despre tactica Washingtonului în conflictul din Ucraina, spunând că Statele Unite vor lupta în Ucraina până la ultimul ucrainean.
„Acum, distrugerea totală a celor mai bune forțe ale Ucrainei are loc în estul țării”, consideră McGregor. Acesta a adăugat că, în opinia sa, trimiterea de arme către Kiev nu poate schimba acest lucru.
Militarul american pensionar a mai spus că nu este deloc sigur că aceste arme vor ajunge în mâinile celor către care SUA le trimite.
„Tot ceea ce facem acum este că punem şi mai mult gaz pe foc în relațiile cu Rusia și transformăm Ucraina într-o țintă a loviturilor rachetelor rusești”, a conchis McGregor.
Douglas Abbott Macgregor, născut la 4 ianuarie 1953, este un fost colonel și oficial guvernamental pensionar al armatei americane, precum și autor, consultant și comentator politic.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Ce fac "Vânătorii de noapte" în Ucraina – Video
Fluxul de știri
0