Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Ce fac "Vânătorii de noapte" în Ucraina – Video

© Sputnik / Alexey Kudenko / Accesați arhiva multimediaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2022
Abonare
Ministerul rus al Apărării a arătat un videoclip în care elicopterelor Mi-28N efectuează lovituri de rachete asupra pozițiilor Forțelor Armate ale Ucrainei în care este dislocată tehnica militară.
CHIȘINĂU, 22 apr – Sputnik. Videoclipul de 55 de secunde arată cum un elicopter Mi-28N se ridică în aer, efectuează o lovitură aeriană împotriva tehnicii militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei, amplasate într-o zonă împădurită. După care elicopterul revine cu bine la bază.
Potrivit Ministerului rus al Apărării, în timpul efectuării misiunii de zbor, Mi-28N a descoperit un sistem de rachete antiaeriene ucrainene.
Echipajul elicopterului a tras cu capcane termice, a efectuat o manevră antirachetă, ocolind racheta trasă de sistemul antiaerian ucrainean, după care un grup de elicoptere de atac a lansat un atac cu rachetă asupra sistemului de apărare aeriană al inamicului, distrugându-l.
În plus, elicopterele aviației armatei Forțelor Aerospațiale Ruse au distrus pozițiile unităților inamice camuflate într-o zonă împădurită.
Продолжается освобождение Мариуполя - Sputnik Moldova, 1920, 17.04.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Până la 400 de mercenari străini sunt blocați la “Azovstali”
Fluxul de știri
0