Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a avertizat Suedia și Finlanda cu privire la consecințele aderării lor la NATO

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2022
Abonare
Moscova a avertizat Stockholm-ul și Helsinki cu privire la consecințele aderării la NATO
CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik. Rusia a avertizat Finlanda și Suedia prin canale bilaterale cu privire la consecințele intrării lor în NATO, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.
"Bruxelles, sub auspiciile Statelor Unite, a atras de multă vreme țările menționate în structurile lor. Au fost luate măsuri pentru a le atrage efectiv. Nu este nimic nou aici. Dar e cu totul altceva dacă totuși ele vor alege să urmeze această cale, desigur, asta va schimba situația geopolitică în Europa, în apropierea nemijlocită a țării noastre. Noi am făcut avertismente atât public, cât și pe canale bilaterale. Ei știu despre asta, nu au de ce să fie surprinși”, a spus Zaharova la postul de televiziune Rossiya 24, citat de RIA Novosti.
Anterior, Ministerul rus de Externe a spus că Suedia și Finlanda ar trebui să înțeleagă consecințele unei posibile intrări în NATO pentru relațiile bilaterale cu Rusia, precum și modul în care aceasta va afecta sistemul de securitate european.
Продолжается освобождение Мариуполя - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2022
Editoriale
Caracteristicile ofensivei ruse în Donbas și Zaporojie
Fluxul de știri
0