Валюта - Sputnik Moldova, 1920
Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Carburanții se ieftinesc! Cât va costa mâine benzina și motorina

© Sputnik / Mihai Carauscarburanți
carburanți - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat noi prețuri plafon pentru carburanți.
CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. Mâine carburanții se ieftinesc. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit și publicat noile prețuri plafon la carburanți, valabile pentru 20 aprilie.
Astfel, pentru un litru de benzină, șoferii vor achita cu trei bani mai puțin, adică 26,73 de lei. Pentru un litru de motorină, șoferii ar putea achita cu 13 bani mai puțin, adică 26,11 de lei.
Prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Naționala pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere.
Acestea se calculează reieșind din valoarea medie a cotațiilor medii Platts pentru 14 zile anterioare zilei efectuării calculului, rata oficială medie de schimb a monede internaționale în raport cu dolarul SUA pentru 14 zile anterioare zilei efectuării calculului, dar și din marja comercială specifică - AC și TVA cota accizelor și taxa pe valoarea adăugată aplicate în conformitate cu Codul Fiscal al Republicii Moldova.
Возложение цветов к мемориалу Вечность 23 февраля  - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2022
Politică
Ultima oră: Legea privind interzicerea panglicii „Sf.Gheorghe” a fost promulgată
Fluxul de știri
0