Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trafic suspendat în centrul Capitalei: Cum circulă transportul public

© Sputnik / Mihai Caraustroleibuz
troleibuz - Sputnik Moldova, 1920, 16.04.2022
Abonare
Trafic rutier suspendat în centrul Capitalei. Cum va fi redirecționat transportul public și pe ce perioadă.
CHIȘINĂU, 16 apr - Sputnik. De astăzi, ora 01:00 până mâine la ora 23:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ismail, la intersecția cu strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Dimitrie Cantemir și Columna. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al primăriei Capitalei.
În legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe strada Ismail pe bulevardul Dimitrie Cantemir, bulevardul Constantin Negruzzi, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ismail și în continuare pe traseele stabilite.
Troleibuzele de pe rutele nr. 9 și 13 vor circula de pe strada Ismail pe bulevardul Dimitrie Cantemir, bulevardul Constantin Negruzzi, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.
Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 171 și 174 vor circula de pe bulevardul Dimitrie Cantemir pe strada Ismail, strada Albișoara, strada Ismail, strada Grigore Ureche, strada Vasile Alecsandri, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Maria Cebotari, strada Mitropolit Dosoftei, strada Serghei Lazo, strada Columna și în continuare pe traseele stabilite.
Microbuzele de pe rutele nr. 166 și 190 vor circula de pe bulevardul Dimitrie Cantemir pe strada Ismail, strada Albișoara, strada Ismail, strada Grigore Ureche, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.
Microbuzele de pe rutele nr. 113, 120, 169, 173, 186 și 191 vor circula de pe strada Ismail pe bulevardul Dimitrie Cantemir, bulevardul Constantin Negruzzi, strada Ciuflea, strada București, strada Ismail și în continuare pe traseele stabilite.
Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.
orașul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2022
Economie
Aproape 330 de milioane de lei, scoși din Fondul rutier: Unde se duc banii
Fluxul de știri
0