Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moscova a auzit declarațiile Chișinăului privind Ziua Victoriei și situația din Ucraina

© Sputnik / Mihai CarausDepuneri de flori la Complexul Memorial "Eternitate"
Depuneri de flori la Complexul Memorial Eternitate - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2022
Abonare
Reprezentantul oficial al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a făcut un comentariu pe marginea situației din Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 15 apr – Sputnik. Maria Zaharova, reprezentantul oficial al diplomației ruse, subliniază că Moscova a luat act de ultimele declarații ale unor oficiali moldoveni și de inițiativele legislative din parlamentul de la Chișinău.
Toate acestea „nu pot să nu provoace o profundă îngrijorare”, a menționat Zaharova.
„Pe 7 aprilie Parlamentul Moldovei a adoptat câteva amendamente la Codul serviciilor audiovizuale. Ele prevăd interzicerea transmisiunii programelor și filmelor care sunt produse în țările ce nu sunt semnatare ale Convenției europene privind televiziunea transfrontalieră, printre care se numără și Rusia”, a menționat diplomatul.
Zaharova a mai spus că în ultima vreme demnitarii de rang înalt de la Chișinău au făcut declarații publice echivoce cu privire la Ziua Victoriei și despre evenimentele din Ucraina.
Krasnoselski - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2022
Societate
Krasnoselski: Ziua Victoriei o să fie marcată festiv în stânga Nistrului
Fluxul de știri
0