Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Marine Le Pen arată că Macron este extremistul

© AFP 2022 / POOL / PHILIPPE WOJAZEREmmanuel Macron și Marine Le Pen
Emmanuel Macron și Marine Le Pen - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Marine Le Pen, candidată la preşedinţia Franţei, a arătat că în realitate Macron este extremistul, răspunzând astfel acuzațiilor acestuia
BRUXELLES, 15 apr – Sputnik. Marine Le Pen, care are șanse să câștige președinția Franței împotriva președintelui în funcție Emmanuel Macron, a amintit de comportamentul acestuia față de vestele galbene și în pandemie ca să arate de ce Franța nu a avut niciodată un preşedinte care să dea mai multe semne de extremism decât Macron.
"Această (critică) mă face să zâmbesc pentru că nu am avut niciodată un preşedinte care să dea mai multe semne de extremism decât Emmanuel Macron", a declarat Le Pen la postul de televiziune France 2, citând acţiunile poliţiei împotriva demonstraţiilor politice, cum ar fi mişcarea "vestelor galbene".
În aceeași linie a argumentării, Marine Le Pen l-a acuzat pe Macron că pentru restricțiile din pandemie și că ”este omul ordonanţelor, al dispreţului faţă de Adunare”, amintind că actualul președinte este cel care a gestionat pandemia şi care a impus restricţii masive.
Le Pen a anunţat că îşi doreşte ca politicul să se îndrepte mai mult spre cetăţeni, iar cea mai bună metodă în viziunea ei este folosirea votului direct pentru cât mai multe teme.
Drones - Sputnik Moldova, 1920, 14.04.2022
Societate
Românii, supravegheați permanent de drone
Fluxul de știri
0