Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc în ședință: Subvenționarea în agricultură, pe ordinea de zi

© Sputnik / Mihai CarausПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 14.04.2022
Abonare
Ședința plenară a Parlamentului va avea loc astăzi cu începere de la ora 10:00. Deputații vor dezbate și supune votului un șir de proiecte de importanță socială.
CHIȘINĂU, 14 apr - Sputnik. Proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural urmează a fi supus votului în cadrul ședinței Parlamentului de joi, 14 aprilie.
Cu începere de la ora 10:00, deputații se vor întruni în ședință plenară pentru a dezbate și a aproba un șir de proiecte de importanță socială cum ar fi proiectul de lege privind modificarea Legii cu privire la ajutorul social, proiectul de lege cu privire la condominiu, proiectul de modificare a Legii privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte și Legii cu privire la ieșirea și intrarea în Republica Moldova.
La fel, urmează să fie supus votului și proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la Banca Națională a Moldovei și Legii privind reglementarea valutară.
Deputații vor examina și proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la Procuratură, proiectul de modificare a Legii cu privire la expertiza judiciară și statutul expertului judiciar, proiectul de lege cu privire la abrogarea capitolului XIII1 din Codul de procedură civilă al Republicii Moldova.
În cea de-a doua lectură va fi dezbătut proiectul de lege privind calitatea aerului atmosferic și proiectul de lege pentru modificarea anexei nr.2 a Legii privind fondul piscicol, pescuitul și piscicultura.
Proiectul ordinii de zi mai include proiectul de lege pentru ratificarea unui acord de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.
В Молдове почтили память жертв Холокоста - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2022
Politică
Sandu, despre ajutorul belgian, situația din regiune și integrarea în UE
Fluxul de știri
0