Валюта - Sputnik Moldova, 1920
Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Carburanții se ieftinesc și mâine: Cât vor costa

© Sputnik / Mihai Carausавтозаправка
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 14.04.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță o nouă ieftinire a carburanților.
CHIȘINĂU, 14 apr - Sputnik. Carburanții ar putea să se ieftinească și mâine. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță noi prețuri plafon, valabile pentru 15 aprilie și mai mici față de cele de astăzi.
Astfel, benzina cu cifra octanică 95 ar putea să se ieftinească cu doi bani și să coste 26,71 de lei pentru un litru. Un litru de motorină ar putea fi cumpărat cu 26,12 de lei, cu patru bani mai puțin față de astăzi.
Trebuie precizat, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică atestă în ultima perioadă o ușoară diminuare a cotațiilor internaționale Brent la țiței și, corespunzător, a cotațiilor Platts la produsele petroliere derivate.
În consecință, în baza aplicării de către ANRE a mecanismului actual de stabilire a prețurilor la produsele petroliere principale de tip standard, instituit prin modificările din anul trecut, prețurile la pompă pentru Benzina COR 95 și Motorină urmează și ele o curbă descrescătoare.
Кишинев в режиме ЧП  - Sputnik Moldova, 1920, 14.04.2022
Societate
Starea de urgență în sănătate publică ar putea fi anulată: Iată când
Fluxul de știri
0