Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Sarcinile operațiunii speciale din Ucraina vor fi îndeplinite, a spus Putin

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 12.04.2022
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin a spus că scopul operațiunii din Ucraina este de a ajuta oamenii din Donbas
CHIȘINĂU, 12 apr - Sputnik. Nu există nicio îndoială că scopurile și obiectivele operațiunii militare din Ucraina vor fi îndeplinite, a spus președintele rus Vladimir Putin.
"Așa va fi. Nu există nicio îndoială", a spus el în cadrul unei conversații cu angajații cosmodromului Vostocinîi, răspunzând dorinței ca scopurile și obiectivele Forțelor Armate ale FR din Ucraina să fie îndeplinite.
"Obiectivele sunt absolut clare. Sunt nobile", a spus Putin.
"Scopul principal este de a ajuta oamenii din Donbas. Populația din republicile din Donbas, pe care le-am recunoscut. Am fost obligați sa facem acest lucru, pur si simplu pentru că, din păcate, autoritățile de la Kiev, care au fost împinse din Occident, au refuzat să se conformeze cu acordurile de la Minsk”, a spus Putin în timpul unei conversații cu angajații cosmodromului Vostocinîi.
Rusia a lansat o operațiune militară în Ucraina pe 24 februarie. Președintele rus Vladimir Putin și-a numit obiectivul „protecția oamenilor care au fost supuși hărțuirii și genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”.
Pentru aceasta, potrivit lui, este planificată să se efectueze „demilitarizarea și denazificarea Ucrainei”, pentru a aduce în fața justiției toți criminalii de război responsabili de „crime sângeroase împotriva civililor” în Donbas.
lună, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 12.04.2022
Rusia
Rusia va relua programul lunar
Fluxul de știri
0