Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc astăzi în ședință: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldovaședința parlamentului
ședința parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 07.04.2022
Abonare
Parlamentul se convoacă astăzi în ședință plenară. Ce subiecte au deputații pe ordinea de zi
CHIȘINĂU, 7 apr - Sputnik. Deputații se întrunesc astăzi în ședință. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat miercuri ordinea de zi a ședinței.
"Ședința plenară de joi, 7 aprilie 2022, va începe la ora 12:30", se arată într-un comunicat emis de Parlament.
La ședințe urmează a fi votate, în lectură finală, proiectul de lege pentru ratificarea Contractului de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții pentru realizarea Proiectului ”Eficiența energetică în Republica Moldova”; proiectul de modificare a Legii cu privire la Procuratură; proiectele de modificare a Codului Fiscal și Codului contravențional.
De asemenea, în lectura a doua vor fi supuse votului proiectele de modificare a Legii privind activitatea băncilor și Legii cu privire la organizațiile de creditare nebancară; Legii privind organizarea judecătorească și Legii cu privire la statutul judecătorului.
La fel, în cea de-a doua lectură vor fi prezentate proiectele de lege privind activitatea de asigurare și reasigurare și privind calitatea aerului atmosferic.
Oleg Vasențov - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2022
Moldova și Rusia
Vasențov, despre aniversarea a 30-a a relațiilor diplomatice moldo-ruse
Fluxul de știri
0