Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Primul Forum al Producătorilor de Vinuri din Rusia va avea loc în toamna lui 2022

© Sputnik / Виталий Тимкив / Accesați arhiva multimediaStrugurii cultivați în compania agricolă Iujnaia, cea mai mare întreprindere de viticultura din Rusia, baza de materie primă a cramei Kuban-Vino. Fotografie de arhivă
Strugurii cultivați în compania agricolă Iujnaia, cea mai mare întreprindere de viticultura din Rusia, baza de materie primă a cramei Kuban-Vino. Fotografie de arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 05.04.2022
Abonare
Roscongress a anunțat că primul Forum al Producătorilor de Vinuri din Rusia va avea loc în toamna lui 2022.
CHIȘINĂU, 5 apr -Sputnik. Primul Forum al Producătorilor de Vinuri din Rusia va avea loc în toamna anului 2022, dar înainte de acest eveniment va fi organizată, în aprilie, conferință internațională privind vinificația, transmite Fundația Roscongress.

“Deja în toamna anului 2022 va avea loc primul Forum al Producătorilor de Vinuri din Rusia, care va fi cel mai important eveniment în domeniul vinificației din Rusia. Astăzi se acordă o mare atenție dezvoltării domeniului vitivinicol, creării condițiilor prielnice care vor contribui la creșterea capacității de concurență a producției vinicole rusești. Sunt sigur că locul conferinței va fi de mare ajutor și un început pentru un dialog productiv”, a declarat Anton Kobeakov, consilier al președintelui Federației Ruse, fiind citat de Roscongress, care, la rândul său, este citat de RIA Novosti.

Podgorii în Krimeea  - Sputnik Moldova, 1920, 21.12.2021
Rusia
Rușii, hotărâți să-i întreacă pe toți în acest domeniu, inclusiv pe moldoveni
Tot în data de 22 aprilie, în Moscova, cu susținerea Fundației Roscongress, va avea loc conferința internațională “Noua legislație și modificări de reglementare în domeniul vinificației în Rusia. Programul Codul Național al Coniacului în sistemul de monitorizare unificată a calității produselor vitivinicole. InnoWine-2022”. La conferință sunt invitați reprezentanți ai structurilor de stat ce administrează domeniul vitivinicol din Rusia, dar și producători, importatori și cercetători științifici din domeniul vitivinicol din Rusia, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Uzbekistan, Tadjikistan, Moldova și alte state.
„Scopul principal al Conferinței este de a oferi participanților ruși și străini de pe piața vinului a posibilității practice de a se familiariza, de a face schimb de opinii și experiență cu privire la funcționarea întreprinderilor și organizațiilor în condiții economice moderne”, se arată în anunțul Fundației Roscongress.
Participanții vor discuta, de asemenea, modalități de dezvoltare a viticulturii și vinificației, creșterea volumului exporturilor și importurilor de produse vitivinicole din țările apropiate și îndepărtate Rusiei, probleme de cooperare internațională în domeniul viticulturii și vinificației.
Precizăm că Fundația Roscongress este o organizație de dezvoltare necomercială, cel mai mare organizator de evenimente la scară națională în Federația Rusă ce vizează tematica internațională și rusească: forumuri și expoziții de afaceri, sociale, sportive, de tineret și culturale. Fundația a fost creată în urma deciziei președintelui rus Vladimir Putin.
Vin - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Rusia
Două vinării din Rusia - în lista celor mai bune din lume
Fluxul de știri
0