Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kosaciov a comentat rezultatele alegerilor din Serbia și Ungaria

© Sputnik / Asatur YesayantsПредседатель Комитета по международным делам Совета федерации России Константин Косачев
Председатель Комитета по международным делам Совета федерации России Константин Косачев - Sputnik Moldova, 1920, 04.04.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vicepreședintele Consiliului Federației Kosaciov: alegerile din Serbia și Ungaria au confirmat suveranitatea acestor țări.
Alegerile organizate în Serbia și Ungaria au confirmat suveranitatea acestor țări, a scris vicepreședintele Consiliului Federației, Konstantin Kosaciov, pe canalul său Telegram.
"Statele cu adevărat suverane din Europa se numără pe degetele unei mâini. Pe lângă Rusia, acestea sunt Belarus, Armenia, Turcia și, ceea ce a fost confirmat strălucit de alegerile de ieri, Serbia și Ungaria", a notat politicianul rus.
La a doua mână degetele le putem îndoia cu greu în privința Germaniei, Franței și Italiei, a adăugat Kosaciov.
"Poate asta e tot. Acesta este rezultatul politicii SUA de „unificare” sub steagul NATO, care este distructivă pentru Europa postbelică", a subliniat Kosaciov.
"Bravo, Serbia! Bravo, Ungaria! Bravo, adevărata și suverana Europă", a conchis parlamentarul rus.
Fluxul de știri
0