Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Guvernul și Parlamentul se întrunesc în această dimineață în ședințe

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaȘedința Parlamentului, imagine simbol
Ședința Parlamentului, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 04.04.2022
Abonare
Săptămâna începe cu întrunirea oficialilor moldoveni în ședințe. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi a Guvernului și Parlamentului.
CHIȘINĂU, 4 apr – Sputnik. Începând cu ora 09:00, miniștri se întrunesc în ședință. Ședința va fi prezidată de premierul Natalia Gavrilița. Cabinetul de miniștri urmează să examineze 16 subiecte care sunt pe ordinea de zi.
La ora 10:00 și deputații se vor întruni în ședință plenară. Aceștia vor dezbate proiectele de hotărâre privind desemnarea membrilor în Comisia independentă de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor. Candidații propuși sunt Nadejda Hriptievschi, Tatiana Răducanu și Vitalie Miron.
Comisia de evaluare va fi constituită din șase membri. Trei dintre ei vor fi numiți de partenerii de dezvoltare. Ceilalți vor fi propuși de către Parlament, fiind respectat principiul de proporționalitate între majoritate și opoziție, reieșind din numărul de mandate obținute.
doliu - Sputnik Moldova, 1920, 03.04.2022
Societate
Zi de doliu național în Moldova pe 4 aprilie
Fluxul de știri
0