Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incendiul la depozitul de petrol din Belgorod - lovituri ale elicopterelor din Ucraina

© Пресс-служба МЧС РФ / Accesați arhiva multimediaincendiu
incendiu - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2022
Abonare
Guvernatorul Gladkov - cauza incendiului de la depozitul de petrol din Belgorod a fost un atac aerian al elicopterelor Forțelor Armate ale Ucrainei
CHIȘINĂU, 1 apr - Sputnik. Cauza incendiului de la depozitul de petrol din Belgorod a fost un atac al elicopterelor ucrainene, a declarat guvernatorul Regiunii Belgorod, Veaceslav Gladkov, pe canalul său Telegram, citat de RIA Novosti.
"Incendiul de la depozitul de petrol a avut loc ca urmare a unui atac aerian de la două elicoptere ale forțelor armate ale Ucrainei, care au intrat pe teritoriul Rusiei la o altitudine joasă. Nu sunt victime", a scris șeful regiunii.
El a menționat că nimic nu amenință populația, orașul dispune de toate resursele pentru a elimina incendiul. Pompierii încearcă să localizeze focul cât mai repede posibil.
Serviciile de urgență din regiune, au raportat pentru RIA Novosti că opt rezervoare cu combustibil și benzină de două mii de metri cubi au fost cuprinse de flăcări. Există pericolul ca incendiul să se extindă la încă opt containere. La stingere sunt implicate 105 persoane, 31 de echipamente, precum și un tren de pompieri.
Compania Rosneft, care deține acest depozit de combustibil, a declarat pentru RIA Novosti că tot personalul a fost evacuat, nu sunt victime.
Dis-de-dimineață, Gladkov a raportat un incendiu la un depozit de petrol din Belgorod, în urma căruia doi angajați ai întreprinderii ar fi fost răniți. El declarase că viețile lor nu sunt în pericol. Locuitorii din apropiere vor fi evacuați la Belgorod Arena. Aceștia se vor putea întoarce acasă după ce pompierii vor stinge incendiul.
Fluxul de știri
0