Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gata cu căldura în apartamente! Sezonul de încălzire s-a încheiat

© Pixabay / Etadlycalorifer, imagine simbol
calorifer, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2022
Abonare
Consumatorii racordați la sistemul centralizat de încălzire au fost deconectați de la agentul termic.
CHIȘINĂU, 1 apr - Sputnik. Sezonul de încălzire s-a încheiat pe 31 martie. Termoelectrica anunță că gestionarii fondului locativ, agenții economici, indiferent de forma de proprietate și alți consumatori de energie termică, vor asigura executarea lucrărilor de deconectare a obiectivelor de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică începând cu data de 31 martie.
O decizie în acest sens a fost luată de către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova. Excepție fac cei care au solicitat prelungirea perioadei de încălzire.
Măsura a fost luată ținând cont de temperaturile ridicate din ultimele zile și vine să asigure confortul termic al locatarilor și conservarea resurselor energetice.

„Echipa întreprinderii și-a mobilizat forțele, implicându-se activ pentru efectuarea tuturor măsurilor necesare pentru o trecere lentă de la regimul de iarnă de funcționare a utilajelor – la cel de vară, astfel încât procesul de încheiere a sezonului de termoficare să corespundă solicitărilor și așteptărilor consumatorilor”, anunță Termoelectrica printr-un comunicat de presă.

Totodată, întreprinderea informează că va asigura livrarea energiei termice pentru prepararea apei calde în regim non stop.
Первое сентября, русский лицей им. Пушкина в Новых Аненах  - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2022
Societate
De astăzi, părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I
Fluxul de știri
0