Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sandu: oamenii speră că vom putea continua schimbările în bine

© Sputnik / Mihai CarausВ Молдове почтили память жертв Холокоста
В Молдове почтили память жертв Холокоста - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2022
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, susține că cetățenii au așteptări legate de schimbările în bine în țară.
CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. „Oamenii speră că vom putea continua schimbările în bine din țară și că viața lor și a familiilor lor va deveni mai liniștită și mai bună”, a declarat Maia Sandu, citată de serviciul de presă al Președinției.
Declarația, conform sursei oficiale, a fost făcută recent la o întâlnire în cadrul unei vizite a șefului statului în localitățile Cociulia, Porumbești și Ciobalaccia din raionul Cantemir.
„Șefa statului a vorbit cu localnicii despre acțiunile întreprinse de autorități pentru a atenua efectele crizelor prin care trece țara noastră, dar și despre cum văd oamenii din cele trei localități reformele inițiate de guvernare. În discuții Președinta s-a referit și la posibilitățile de finanțare a proiectelor în comunități”, scrie sursa citată.
Sandu și-a exprimat bucuria în legătură cu faptul că oamenii sunt „uniți și încrezători, în pofida crizelor cu care ne confruntăm”.
„Oamenii speră că vom putea continua schimbările în bine din țară și că viața lor și a familiilor lor va deveni mai liniștită și mai bună. Puterea noastră este în unitatea noastră - și sunt convinsă că doar așa vom construi o țară în care putem trăi cu toții, cu încredere în ziua de mâine”, a punctat Președintele.
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 28.03.2022
Politică
Sandu: Azi Moldova are nevoie ajutorul comunității internaționale
Fluxul de știri
0