Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova, 1920
Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Dan Diaconu: Abia aflăm despre dimensiunea crimelor comise de neonaziști în Ucraina

© AFP 2022 / Genya SavilovСолдат ВСУ стреляет из гранатомета в районе Донецка
Солдат ВСУ стреляет из гранатомета в районе Донецка - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Dan Diaconu este unul din puținii vectori din opinie din online-ul românesc ce are curajul de a vorbi despre situația din Ucraina.
BUCUREȘTI, 29 mart - Sputnik. Într-o postare de pe Telegram, Dan Diaconu a vorbit despre cum autoritățile ucrainiene și-au adus aminte să își avertizeze propriile trupe că trebuie să respecte Convenția de la Geneva, în contextul în care atât Federația Rusă și Belarusul strâng tot mai multe dovezi cu privire la crimele de război comise de trupele neonaziste din Ucraina.
De asemenea, el atrage atenția asupra faptului că aceste trupe neonaziste au fost instruite de către SUA, lucru recunoscut direct și de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, care a vorbit despre faptul că alianța nord-atlantică (în fapt o extensie a intereselor americane) a instruit trupele ucrainiene.
”Abia acum rușii descoperă ororile făcute de demenții din Batalionul Azov (care face parte din armata Ucrainei) și de restul păduchelniței de organizații criminale instruite - atenție! - de către SUA. V-am spus asta pentru că tot vorbea Robinette Biden de un măcelar, el fiind conducătorul abatorului”, a mai scris Diaconu.
Fluxul de știri
0