Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Rusia a distrus baza de combustibil Kalinovka de lângă Kiev cu un atac cu rachete

© Министерство обороны РФ / Accesați arhiva multimediaRachetele Kalibr
Rachetele Kalibr - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2022
Abonare
Baza de combustibil ucraineană Kalinovka din regiunea Kiev a fost distrusă de rachetele Kalibr.
CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Forțele armate ruse au lovit unul dintre cele mai mari depozite de petrol care aprovizionează trupele ucrainene cu rachete de croazieră Kalibr în apropiere de Kiev, a declarat vineri generalul-maior Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.
Forțele armate ruse au lovit, cu rachete de croazieră Kalibr, unul dintre cele mai mari depozite de petrol, în apropiere de Kiev, care aprovizionează trupele ucrainene, a declarat vineri generalul-maior Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării. Cea mai mare dintre bazele de combustibil rămase ale forțelor armate ale Ucrainei, din care combustibilul era furnizat unităților militare din partea centrală a țării, a fost distrusă”, a spus el.
Rusia a lansat o operațiune militară în Ucraina pe 24 februarie. Președintele Vladimir Putin a spus că obiectivul aceste operațiuni este „protecția oamenilor care au fost supuși hărțuirii și genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”.
Pentru aceasta, potrivit lui, este planificată să se efectueze „demilitarizarea și denazificarea Ucrainei”. Potrivit Ministerului rus al Apărării, forțele armate lovesc doar infrastructura militară și trupele ucrainene.
Cu sprijinul Forțelor Armate Ruse, forțele RPD și RPL dezvoltă o ofensivă, dar nu se intenționează ocuparea Ucrainei, a subliniat președintele rus.
Family members gather for a road naming ceremony with U.S. Vice President Joe Biden, centre, his son Hunter Biden, left, and his sister Valerie Biden Owens, right, joined by other family members during a ceremony to name a national road after his late son Joseph R. Beau Biden III, in the village of Sojevo, Kosovo, on Wednesday, Aug. 17, 2016 - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2022
Rusia
Apărarea rusă: Fiul lui Biden a finanţat 30 de biolaboratoare ale Pentagonului în Ucraina
Fluxul de știri
0