Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Occidentul a declarat Rusiei un război hibrid adevărat și total

© Photo : Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2022
Abonare
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a anunțat că Occidentul a declarat Rusiei un război hibrid adevărat și total.
CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. „Acest termen, care a fost folosit de Germania nazistă, este folosit acum de mulți politicieni europeni când spun ce vor să facă cu Federația Rusă”, a declarat șeful Diplomației ruse la o ședință a consiliului de administrație al Fondul de sprijin pentru diplomația publică “Gorceakov”.
El a menționat, fiind citat de RIA Novosti, că Occidentul nu își ascunde obiectivele. Potrivit lui Lavrov, Occidentul vrea să distrugă, să anihileze, să sugrume economia rusă și Rusia în ansamblu.
Rusia a lansat o operațiune militară în Ucraina pe 24 februarie. Președintele Vladimir Putin a spus că obiectivul aceste operațiuni este „protecția oamenilor care au fost supuși hărțuirii și genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”.
Pentru aceasta, potrivit lui, este planificată să se efectueze „demilitarizarea și denazificarea Ucrainei”. Potrivit Ministerului rus al Apărării, forțele armate lovesc doar infrastructura militară și trupele ucrainene.
Cu sprijinul Forțelor Armate Ruse, forțele RPD și RPL dezvoltă o ofensivă, dar nu se intenționează ocuparea Ucrainei, a subliniat președintele rus.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2022
Rusia
Politician italian: „Putin va câștiga”
Fluxul de știri
0