Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Politician italian: „Putin va câștiga”

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2022
Abonare
Gianluigi Paragone, liderul partidului Italexit, a vorbit în această dimineață, la Rai Radio1, despre criza din Ucraina.
CHIȘINĂU, 24 mart - Sputnik. Gianluigi Paragone, jurnalist şi liderul partidului Italexit, care a făcut parte anterior din formaţiunea politică M5S (Mişcarea 5 Stele), a vorbit în această dimineață la Rai Radio1, exprimându-şi opinia cu privire la criza actuală din Ucraina și posibilele scenarii de pace.
„Poziția mea politică este că, dacă vrei să construiești un proces de negociere pentru pace, nu cu limbajul lui Zelenski se poate obţine. Procesul de mediere nu construiește [un scenariu de pace] cu o escaladare care, până ieri, vorbea de zone cu interdicţie de zbor, de mai multe arme, de embargo asupra energiei. Cu acest limbaj nu se construiește pacea. Nu cred că Putin poate părăsi scena cu o mediere "de sus în jos", știe asta orice negociator. Putin va câștiga și va obține ceea ce vrea”, a spus Gianluigi Paragone, citat de Sputnik Italia.
În ultimele zile, în Italia, au fost auzite opinii împărţite cu privire la trimiterea de arme în Ucraina, Elio Lannutti, fost membru în M5S, declarând că trimiterea de arme nu va face decât să alimenteze conflictul. De asemenea, senatorului Vito Petrocelli (M5S) a spus că democrația nu se face cu arme.
gaz, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2022
Economie
Moldova intenţionează să stocheze şi depoziteze gaze naturale în România
Fluxul de știri
0