Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Biolaboratoarele din Ucraina: dovezi noi despre implicarea Pentagonului

© AP Photo / Andrew HarnikBiolaboratoarele din Ucraina
Biolaboratoarele din Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2022
Abonare
Au fost descoperite noi date despre implicarea Departamentului de Apărare al SUA în dezvoltarea de componente de arme biologice în Ucraina, a declarat jurnaliștilor, în această dimineață, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Rusia.
CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Joi, 24 martie, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Rusia, Igor Konashenkov, a declarat că au fost descoperite noi date despre implicarea Departamentului de Apărare al SUA în dezvoltarea de componente de arme biologice în Ucraina.
Ministerul Apărării din Rusia continuă să studieze documentele primite de la angajații laboratoarelor biologice din Ucraina despre activitățile militare secrete din această ţară.
Ministerul afirmă că, în viitorul apropiat, va prezenta documente originale care arată că proiectul biologic numit „Up2” a fost dezvoltat și aprobat de Pentagon.
Ministerul Apărării din Rusia a subliniat că proiectul Pentagonului în Ucraina viza obținerea de noi tulpini de antrax.
Gripă aviară - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2022
Rusia
Rusia leagă focarul de gripă aviară din 2021 de cercetările biolaboratoarelor din Ucraina
Fluxul de știri
0