Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Avertismentul lui Lavrov privind urmările trimiterii de pacificatori NATO în Ucraina

© POOL / Accesați arhiva multimediaLavrov
Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2022
Abonare
Lavrov: trimiterea de pacificatori NATO în Ucraina va conduce la o confruntare directă cu Rusia.
CHIȘINĂU, 23 mart – Sputnik. Dislocarea de pacificatori NATO în Ucraina va conduce la o confruntare directă între armata rusă și forțele alianței, a declarat ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, citat de RIA Novosti.
Șeful diplomației ruse a precizat că reprezentanții Poloniei fac declarații frecvente despre necesitatea trimiterii unui asemenea contingent.
„Sper că ei înțeleg despre ce vorbesc. Aceasta ar fi acea confruntare directă a forțelor armate ruse și ale NATO, pe care toți doresc nu doar să o evite, ci despre care se vorbește că n-ar trebui să aibă loc în principiu”, a spus Lavrov.
Ministrul rus de Externe admite că Varșovia ar vrea să trimită pacificatori în vestul Ucrainei, după care să amplaseze acolo un sediu al acestor forțe și în acest fel să se stabilească pe teritoriul statului vecin.
Așa ceva s-a mai întâmplat în trecut, a conchis Lavrov.
Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2022
Rusia
Lavrov nu exclude că Polonia ar vrea să se extindă în vestul Ucrainei
Fluxul de știri
0