Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Se ieftinesc carburanții: Cât va costa benzina și motorina

© Sputnik / Mihai Carausавтозаправка
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 22.03.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat noile prețuri plafon pentru motorină și benzină.
CHIȘINĂU, 22 mart - Sputnik. Carburanții continuă să se ieftinească. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit și publicat noile prețuri plafon pentru carburanți aplicabile pentru 22 martie.
Astfel, prețul pentru un litru de benzină ar putea ajunge la 27,26 de lei, cu 14 bani mai puțin față de ziua de azi. Motorina s-ar putea ieftini cu 15 bani și va costa 26,55 de lei pentru un litru.
Ținând cont de datele la situația din 16 martie, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică constată că prețurile pentru comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard în zilele de 16 și 17 martie și-au atins nivelurile maximale pentru perioada curentă.
Din 17 martie se atestă o ușoară tendință de scădere la benzina COR 95. Acest fapt denotă că aplicând media pentru ultimele 14 zile a cotațiilor Platts, dinamica prețurilor trebuie să urmeze o curbă descrescătoare. Totodată, ANRE păstrează prudență maximă în formularea prognozelor, monitorizând în regim permanent situația instabilă din regiune, care se poate schimba de la o zi la alta.
Protest agricultori, 18 decembrie 2020 - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2022
Economie
Agricultorii au fost din nou la Parlament: Ce solicitări au
Fluxul de știri
0