Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul se convoacă astăzi în ședință: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

parlament - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2022
Abonare
Deputații se întrunesc astăzi în ședință începând cu ora 10:00.
CHIȘINĂU, 17 mart - Sputnik. Parlamentul se va întruni joi, 17 martie, într-o nouă ședință plenară din cadrul sesiunii ordinare de primăvară. Asta după ce ieri biroul permanent al Legislativului a aprobat, hotărârea privind convocarea ședinței plenare, precum și proiectul ordinii de zi a ședințelor pentru 10-17 martie 2022.
Joi, deputații vor examina mai multe proiecte de lege în lectura a doua. Print acestea sunt proiectele de lege cu privire la eliminarea comerțului ilicit cu produse din tutun la Convențiacadru a Organizației Mondiale a Sănătății; proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la întreprinderile mici și mijlocii; dar și proiectul cu privire la publicitate.
Totodată, deputații vor examina proiectul de lege privind susținerea participanților la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova și a membrilor familiilor lor în contextul comemorării a 30 ani de la războiul de pe Nistru.
Штаб-квартира ВТО в Женеве. - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2022
Internațional
Moldova îi cere OMC să lipsească Rusia de clauza națiunii celei mai favorizate
Fluxul de știri
0