Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Deputat al Dumei de Stat: Zelenski trebuie să îndeplinească șase condiții

© REUTERS / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERПрезидент Украины Владимир Зеленский
Президент Украины Владимир Зеленский - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Deputatul al Dumei de Stat din partea regiunii Crimeea, Mihail Șeremet, a spus că Zelenski trebuie să îndeplinească șase condiții de bază.
CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse din partea regiuni Crimeea, Mihail Șeremet, a spus că Vladimir Zelenski, dacă îi pasă cu adevărat de viitorul Ucrainei, este obligat să îndeplinească „șase puncte importante” pentru a rezolva situația din țară.
„Zelenski, dacă îi pasă cu adevărat de viitorul Ucrainei, așa cum auzim în discursurile sale fierbinți, este obligat să îndeplinească, în opinia mea, șase puncte importante. Printre acestea sunt denazificarea, demilitarizarea, fixarea în constituția țării a statutului de neutralitate și a statutului de una dintre limbile de stat a limbii ruse, care este vorbită de majoritatea cetățenilor Ucrainei, precum și recunoașterea statutului rus al Crimeei (în componența Federației ruse – n.n.) și a independenței RPD și LPR", a declarat Șeremet pentru RIA Novosti.
Potrivit acestuia, Ucraina ar trebui să înceteze să mai fie o țară care reprezintă o amenințare la adresa securității Rusiei și a cetățenilor ei.
Rusia a lansat o operațiune militară în Ucraina pe 24 februarie. Președintele Vladimir Putin a spus că obiectivul acesteia este „protecția oamenilor care au fost supuși hărțuirii și genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”.
Pentru aceasta, potrivit acestuia, este planificată să se efectueze „demilitarizarea și denazificarea Ucrainei”, pentru a aduce în fața justiției toți criminalii de război responsabili de „crime sângeroase împotriva civililor” în Donbas.
Повседневная жизнь - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2022
Analize și opinii
Corespondent RAI la Moscova: „Este o greşeală să se vorbească despre izolarea Rusiei”
Fluxul de știri
0