Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Ankara: Există o apropiere a pozițiilor Moscovei și a Kievului

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaВстреча Игоря Гросу и Мевлюта Чавушоглу в Кишиневе
Встреча Игоря Гросу и Мевлюта Чавушоглу в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2022
Abonare
Ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, a spus că Ankara observă o convergență de poziții cu privire la unele probleme între Moscova și Kiev.
CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. "Există o apropiere pe unele chestiuni, despre care a vorbit liderul rus (Vladimir) Putin. Observăm și noi acest lucru. Dar, în primul rând, este necesar să ajungem la încetarea focului", a spus Cavusoglu, fiind citat de RIA Novosti, într-o conferință de presă ținută duminică.
Rusia și Ucraina au purtat anterior trei runde de negocieri. În cea de-a doua rundă, părțile au ajuns la o înțelegere privind asigurarea în comun a coridoarelor umanitare pentru evacuarea cetățenilor, livrarea de alimente și medicamente, dar coridoarele umanitare nu au funcționat pe deplin.
Советник руководителя Офиса президента Украины Михаил Подоляк перед началом российско-украинских переговоров - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Moscova și Kievul se îndreaptă spre un compromis, potrivit oficiului lui Zelenski
Fluxul de știri
0