Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Interacțiunile în rețeaua VKontakte bat noi recorduri

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Trecere la banca de fotografiiСоциальная сеть "Вконтакте"
Социальная сеть Вконтакте - Sputnik Moldova, 1920, 11.03.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În ultimele două săptămâni, VKontakte a cunoscut o creștere rapidă a diferitelor activități de pe platformă: oamenii comunică mai mult, adaugă prieteni noi, vizionează știri și videoclipuri.
O creștere rapidă a activității se remarcă pe platforma rusă VKontakte: pe 8 martie, rețeaua de socializare a atins niveluri record de 1,75 miliarde de vizualizări video și 600 de milioane de vizualizări de clipuri pe zi, notează serviciul de presă al companiei.
„Conținutul video arată o creștere bruscă - numărul de vizionări video pe VKontakte a crescut cu 40%, iar descărcările de videoclipuri verticale scurte în Clips s-au dublat”, se spune în comunicatul de presă al VK.
De asemenea, a fost înregistrat un aflux activ de noi utilizatori.
„În ultimele două săptămâni, audiența zilnică a VKontakte a crescut cu 300.000 de utilizatori, iar compania prevede o creștere în continuare. Numărul de înregistrări zilnice pe rețeaua de socializare a crescut cu aproape 20%. În plus, numărul prieteniilor create a crescut cu 20% în două săptămâni și cu 12% - numărul de apeluri”, notează compania.
Rețeaua VKontakte oferă o oportunitate atât pentru autorii experimentați, cât și pentru cei începători de a folosi rețeaua de socializare pentru a-și populariza conținutul.
În plus, platforma a lansat un program de sprijinire a autorilor, după ce a decis să abandoneze temporar propriile profituri în instrumentele de monetizare. Acum autorii vor primi 100% din venit din afișarea reclamelor pe platformă.
VKontakte este cea mai mare rețea de socializare din Rusia și țările CSI.
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2022
Rusia
Ce spune Lavrov despre zvonurile că Rusia ar intenționa să atace Moldova
Fluxul de știri
0